Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το Ekos.gr σας παρέχει αρκετούς τρόπους παραλαβής των παραγγελιών σας, προκειμένου να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις, καλώντας στο 211 800 EKOS (3567).

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα του Ekos.gr στην Αγία Παρασκευή,Ολυμπίας 47, μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως ότι τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει βρίσκονται στο κατάστημα μας. Μπορείτε να μάθετε τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο Οδηγίες Προσέλευσης της ιστοσελίδας μας.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 19.00 και Σάββατο 09.00 - 15.00

Αποστολή στο χώρο σας, με COURIER

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο σας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 10:00 π.μ. και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας. Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (2Kg) το κόστος αποστολής είναι 4€.

Για μεγαλύτερα αντικείμενα οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 5€-16€. Πιο αναλυτικά: είναι 5€ για 3Kg, 6€ για 4Kg, 8€ για 5Kg, 10€ για 6Kg, 13€ για 7Kg, 14€ για 8Kg, 15€ για 9Kg, 16€ για 10Kg. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές μόνο μέσα από το Ekos.gr.

Αποστολή στο χώρο σας, με Μεταφορική

Για μεγάλες παραγγελίες και πολύ μεγάλα αντικείμενα, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Τo κόστος της εκάστοτε παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τα προϊόντα αυτής και σας γνωστοποιείται λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

Για περισσότερες πληροφορίες και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας. Καλέστε μας στο 215 535 0800 (Καθημερινά 09:00 - 19:00 και το Σάββατο 09:00 - 15:00) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@ekos.gr