Η επέκταση εγγύησης ΕKOS+1 είναι προαιρετική και μπορεί να προστεθεί σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων αν το επιθυμεί ο πελάτης. Το κόστος είναι 16,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά 300 ευρώ της αξίας του προϊόντος. Για παράδειγμα αν ένα προϊόν πωλείται 750 ευρώ η επέκταση εγγύησης EKOS+1 θα στοίχιζε 50,70 ευρώ.

Η επέκταση αναφέρεται στους ακριβείς όρους της αρχικής διετούς εγγύησης. Για της ισχύ της θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις που ισχύουν και για την αρχική διετή εγγύηση. Σε καμία περίπτωση η επέκταση εγγύησης ΕKOS+1 δεν έχει ισχύ ασφάλειας ή εξασφαλίζει κάποιο άλλο προνόμιο στον αγοραστή, από αυτά που είχε με την αρχική διετή εγγύηση της συσκευής.

Η επέκταση της εγγύησης αναφέρεται μόνο στην χρονική διάρκεια της εγγύησης αυτής κατά έναν χρόνο και με μέγιστη διάρκεια τα τρία χρόνια στο σύνολο, από την ημερομηνία αρχικής αγοράς του προϊόντος. Για την ισχύ της επέκτασης θα πρέπει να αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς η σχετικής αναφορά (προϊόν επέκτασης εγγύησης ΕKOS+1) όπως και η σχετική σφραγίδα γνησιότητας.

Η παραπάνω επέκταση προσφέρεται αποκλειστικά από την εταιρία μας και καμία τρίτη εταιρία δεν έχει της ευθύνη/υποχρέωση να την διατηρήσει. Η τήρηση γίνεται αποκλειστικά από την εταιρία μας και με τους ίδιους όρους που παρέχεται και η αρχική διετής εγγύηση των προϊόντων.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Ekos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας. Καλέστε μας στο 215 535 0800 (Καθημερινά 09:00 - 19:00 και το Σάββατο 09:00 - 15:00) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@ekos.gr